romanian flag1English flag

 

chenarnegru

Impreuna putem ajuta  Doneaza acum  

 

Termeni si conditii

Acesta este site-ul oficial al Asociatiei For a Better Future. Prin accesarea acestui site www.betterfuture.ro , paginile conținute în acesta, precum produse, servicii, informații și materiale conținute sau descrise aici, vă dați acordul cu și înțelegerea următorii termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu aceste politici, vă rugăm să întrerupeți utilizarea acestui site.

Continutul site-ului www.betterfuture.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma fara permisiunea anterioara scrisa a Asociatiei For a Better Future. Materialele publicate si continutul www.betterfuture.ro  pot fi utilizate in scop personal, dar se interzice comercializarea acestora.


Asociatia For a Better Future nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.betterfuture.ro . Asociatia For a Better Future isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.betterfuture.ro ,in functie de schimbarile ce au loc cu privire la actiunile si proiectele desfasurate si  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura site-ului fara preaviz.

 

Politica de confidentialitate

Vă rugăm să citiți cu atenție politica de confidențialitate înainte de a utiliza www.betterfuture.ro

Pagina de contact a acestui site vă permite să ne trimiteți e-mail-uri.Vom păstra adresa dvs. de e-mail și orice alte informații pe care ni le trimiteți. Asociatia For a Better Future utilizeaza datele personale  pe care le furnizati prin navigarea pe site-ul www.betterfuture.ro  pot fi prelucrate si utilizate atat in scopuri de promovare, cat si in scopul intocmirii unor baze de date si utilizarea acestora in viitoarele demersuri ale Fundatiei.

Consideram a fi date personale: numele, adresa, codul numeric personal, numarul de telefon, varsta sau orice alt tip de informatii furnizate de dumneavoastra, prelucarat si introdusa in baza noastra de date.

In cazul in care nu sunteti de acord cu aceste conditii de a datelor cu caracter personal de Asociatia For a Better Future, va rugam sa nu folositi acest site.

Mentionam ca orice fel de date cu caracter personal sunt prelucrate resectand prevederile legale.

Dacă decidem să schimbăm politica noastră de confidențialitate, vom posta aceste modificări pe pagina noastră astfel încât utilizatorii noștri sunt întotdeauna la curent cu informațiile pe care le colectăm, cum le folosim, și în circumstanțe, dacă este cazul, le facem publice. Dacă la un moment ne vom hotărî să utilizeze informații de identificare personală într-un mod diferit de cel declarat la momentul colectării datelor, vom notifica utilizatorii prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a alege dacă sau nu vom folosi informațiile lor în acest mod diferit. Vom folosi informațiile în conformitate cu politica sub care informatiile au fost colectate.

Pentru informatii suplimentare cu privire la utilizarea website-ului www.betterfuture.ro  sau cu privire la prelucrarea datelor de catre Asociatia For a Better Future va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Doneaza

email-logofb logo Contact

  

For a Better Future @ 2013

Termeni si conditii

 

  Site realizat de TwoDesign.ro .