romanian flag1English flag

 

acasa  despre noi implica-te proiecte  copii logo despre romania stiri contact

 

 

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4Reading.jpg
  • 5'Homeless-newspaper_MG_5903.jpg
  • 5.jpg
  • reading-news.jpeg

chenarnegru

Impreuna putem ajuta  Doneaza acum  

 

Evaluarile pilot la clasa a II a, a IV a si a VI a vor avea loc in perioada 9 - 23 mai

EleviMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a publicat vineri, 9 martie 2012., pe site-ul http://www.edu.ro/, ordinele de ministru privind metodologiile care vizeaza evaluarile ce decurg din Legea Educatiei Nationale nr. 1/2011. Mai precis, au fost publicate metodologiile de organizare a evaluarii competentelor fundamentale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a. In anul scolar in curs, aceste evaluari se vor desfasura in perioada 9-23 mai, prin administrari pilot, pe un esantion de elevi stabilit la nivel national.

 

A fost postata, de asemenea, lista unitatilor de invatamânt care compun acest esantion: 86 pentru clasa a II-a, 136 pentru clasa a IV-a, respectiv 86 de scoli pentru clasa a VI-a. Esantionul a fost realizat de catre Centrul National de Evaluare si Examinare (CNEE), astfel incât fiecare tip de evaluare sa fie administrata in unitati de invatamânt distincte. Mentionam ca activitatea de pilotare vizeaza instrumentele de evaluare si procedurile de organizare a acestor evaluari.

Read more...

Liceul Tehnologic Cadea apeleaza la oamenii cu suflet pentru ca cei mici sa poata invata in siguranta!

liceu cadeaAm primit un mesaj de la un profesor din cadrul acestui liceu, mesajul a fost cu atat mai induiosator, deoarece venea din partea unui profesor care punea mai presus de orice copiii pe care acesta ii are in grija in cadrul orelor de educatie.
 

“sunt Mihai Molnar, profesor la Liceul Tehnologic nr.1 din Cadea, judetul Bihor. Situatia cu care ne confruntam este una foarte delicata, din pacate scoala noastra are nevoie urgenta de renovare, dar nu avem fonduri din pacate pentru asa ceva. Mi-as dori din tot sufletul sa ajut aceasta unitate unde sunt angajat, scoala are o istorie asa de frumoasa, consider ca ar fi pacat sa pierdem un monument, de altfel elevii nostri cred ca merita conditii mai bune…este un dezastru. Iarna este atat de frig peste tot, incat in unele clase se vede cum aburii ies din gura copiilor atunci cand vorbesc.

Read more...

3 copii traiesc din mila oamenilor! Nu au bani sa termine lucrarile la pamantul oferit de primarie!

luminaMama a trei copii, o fetita si doi baieti, dorm unde intervine mila oamenilor care ii cunosc si le ofera un loc unde sa stea…cat se poate. Este o femeie care a terminat Academia de Politie, insa dragostea i-a indepartat parintii, acestia nefiind de acord. Au rezultat trei copii frumosi si foarte cuminti.Copiii au varste intre 6 si 10 ani.


Pe timpul zilei, cat ea isi cauta de munca prin oras, copiii stau la un centru social unde invata si mananca.  In prezent se chinuie sa construiasca minim 4 pereti pe terenul donat de primarie, insa nu are banii necesari. S-au mai ivit persoane care i-au sarit in ajutor si nu au uitat-o.

Read more...

Doneaza

email-logofb logo Contact

  

For a Better Future @ 2013

Termeni si conditii

 

  Site realizat de TwoDesign.ro .