romanian flag1English flag

 

acasa  despre noi implica-te proiecte  copii logo despre romania stiri contact

 

 

 • 1 young &old.jpg
 • 2 inginer.jpg
 • 3help.jpg
 • 4la scoala.jpg
 • 5care.jpg
 • 6learn.jpg
 • 7close.jpg
 • 8art.jpg
 • 9brain.jpg
 • 10.jpg
 • 11.jpg
 • 12.jpg
 • 13.jpg
 • 07092011 413.jpg
 • 07092011 420.jpg
 • fathers-day-mark-and-serena1.jpg

chenarnegru

Impreuna putem ajuta  Doneaza acum  

 

Viitorul il pregatim azi!

#betterfuture #viitormaibun

Impreuna susținem educația! , fii și tu alături de noi! 
Asociația "For a Better Future" va da startul la 1 noiembrie programului "Viitorul il pregatim azi!"

Educatia reprezinta un aspect-cheie pentru dezvoltarea durabila a Romaniei. Prin acest program educațional susținem copiii cu potențial considerabil de dezvoltare cât și pe cei cu rezultate slabe la invatatura si cu putine sanse de a-si spori cunoștințele și abilitățile, de a se dezvolta social și profesional ulterior. 
Acest program a fost conceput atat pentru pregătirea elevilor care studiaza in cadrul profilului real, cât și in cadrul profilului uman.

Prima parte a programului va consta in însușirea și perfecționarea limbii materne, cât și a unei limbi moderne, de circulatie internationala. Varsta de participare este intre 6-14 ani.

Impreuna susținem educația! Fii și tu alături de noi!
În susținerea acestui proiect vom desfășura si o serie activități filantropice de sportentertainement în orașele Piatra Neamț, Iasi, Bacau, Suceava.

Distreaza-te cu noi si bucura-te de cadourile noastre surpriza! Tine ritmul cu noi si afla din timp data și locațiile desfășurării evenimentelor pe pagina noastra de Facebook For a Better Future!

Viitorul il pregatim azi!

 

Combatem Sedentarismul

#betterfuture#facemmiscare   

Prin acest program  incercam sa motivam parintii sa constientizeze riscurile sedentarismului  si  sa fie un model pentru copiii lor .

Un program dedicat  atat adultilor cat si copiilor ! 

      Este cunoscut faptul ca sedentarismul  atat in randul copiilor cat si a adultilor  reprezinta un factor major de risc in dezvoltarea bolilor coronariene, obezitatii, hipertensiunii arteriale sau diabetului.

        Studiile din intreaga lume au  adus  in atentia publicului o alta statistica ingrijoratoare:  in intreaga lume,  80  %  dintre adulti si copii  isi petrec timpul cu activitati recreative sedentare, (pe computer sau uitandu-se la televizor), nicidecum , facand sport. Cercetarile  au fost efectuata pe un esantion de 70.000 de adolescenti si copii din 34 de tari din Europa, Asia, Orientul Mijlociu si America de Nord.

          Activitatile cotidiene  zilnice  rapesc  timpul pentru  a face miscare in aer liber sau pentru a merge la sala de sport.  Potrivit OMS, corpul nostru are nevoie de cel putin 10.000 de pasi pe zi.  Doar 10 minute de antrenament  folosind  placa vibranta   sunt echivalentul a 12-15.000 de pasi .

        Pentru a  indeparata efectele sedentarismului  Asociatia For a Better Future  pune la dispozie in  atat adultilor cat si copiilor  dispozitivul Vivibo  de la Invitalis . Acest aparat inovator combină într-un mod unic vibrația prin balans cu tehnologia , fiind ideal pentru antrenarea intregului corp  in doar 10 min.      Stimuleaza  si  imbunatasteste  circulatia sangvina regland tensiune arteriala, protejeaza, nu solicita articulatiile, ligamentele si oasele   imbunatatind mobilitatea articulara.

       Datorita impulsurilor multi dimensionale,toti  muschii se contracta de 50 de ori pe secunda  ,lucrand toate grupele musculare sporind  productia de hormon de crestere si in acelasi timp si tonifiind intreg corpul . Beneficiile vibratiilor sunt  ideale pentru pierderea  rapida in greutate, scapati de inestetica celulita  eliminand  grasimile  depuse , fara diete de slabit,  pentru a avea un corp frumos, armonios, tonifiat, in doar 10 minute pe zi.   S-a demonstrat prin numeroase teste clinice  ca  aplicarea unei vibrații stimulatoare asupra organismului uman  sau a unui membru, duce la accelerarea  creșterii masei musculare,tonifierea organismului și o creștere a performanței. Este nu doar o activitate  sportiva si distractiva  ci si una  care lupta eficient impotriva depresiei si stresului.   

 Va  asteptam   zilnic la distractie si sport   la sediul nostru  din Piatra Neamt  str .  G. Cosbuc nr 10.

 

Fii întreprinzator, fa-ti un website gratuit !

                Lumea publicității a luat amploare, mai ales pe internet. Astăzi orice firmă, magazin, companie, societate și așa mai departe, are nevoie de un site web care să pună la dispoziție toate informațiile necesare despre serviciile și produsele sale. Orice companie care se respectă are cel puțin un website, website care trebuie promovat pentru ca lumea să afle de el și pentru ca tu, omul de afaceri, să crești, să evoluezi și să-ti creezi imperiul.                 

                 O promovare ca la carte aduce succes. Publicitatea crează practic imaginea de ansamblu a firmei, face compania cunoscută și atrage clienți. O firmă are nevoie să fie în topul motoarelor de căutare Google, are nevoie de renume, popularitate, dovezi, pentru ca clientul să cumpere și să se întoarcă acolo de fiecare dată.Astfel Asociatia FOR A BETTER FUTURE împreună cu TWODESIGN spijină dezvoltarea mediul de afaceri online prin promovare si sponsorizare.

                Mediul online oferă oportunităţi nelimitate pentru afacerea ta. Asociaţia FOR A BETTER FUTURE împreună cu TWO DESIGN susţine promovarea afacerii dumneavoastră prin intermediul internetului realizându-vă un Website GRATUIT !

Cu noi îţi creezi u viitor mai bun !  

 

Alte servicii pe care le oferim pentru companii :

Studii/ Consultanta

- studii de piata

- colectarea informattiilor pe o piata. In functie de informatiile de care are nevoie, firma poate sa isi puna intrebari in ceea ce priveste oferta, cererea sau mediul inconjurator de pe piata respectiva.

- studii sociologice

- obținerea și prelucrarea informațiilor obiectiv verificate, în vederea construirii explicațiilor științifice ale faptelor, fenomenelor, proceselor sociale

- consultanta marketing

 

Servicii grafice

- design logo ,

- cataloage,

- flyere,

- pliante,

- prelucrare imagini

- redimensionare imagini

- reglare tonalitati culori pe imagini

- reglare luminiozitate imagini

- reglare contrast imagini

- realizare imbunatatiri calitative

- realizare restaurare si refaceri imagine

- formatare imagini

- salvare imagini

 

Servicii contabile :

- evidenţe contabile complete, inclusiv raportǎri pentru uzul managementului şi situaţii financiare

- revizuirea evidenţelor contabile

- programul de contractare a personalului

- administrare fiscală

Creem oportunitati                                                                                          

Prin proiectele Asociatiei For a Better Future dorim sa imbunatim conditiile de viata ale copiilor, parintilor si bunicilor nostri. sa oferim cea mai buna sansa pentru cei  ce se confrunta cu dificultati de multe ori cumulative legate de insecuritate economica, segregare sociala, izolare culturala sau deficiente medicale/pshihologice.

Educația este un angajament pe termen lung; baza pentru progresul civilizației umane fiind ferm înrădăcinată în educație. Progresul poate fi realizat numai prin asigurarea unei educații de calitate și crearea de noi tehnologii. Noi respectăm valoarea numita educație și credem cu tărie ca aceasta este piatra de temelie a unui viitor mai bun .

Pentru a coordona şi diversifica activitatea asociatiei, am inceput demersurile pentru constuirea unui complex social modern, unde sa avem capacitatea, spaţiul şi instrumentele necesare pentru indeplini misiunea Asociatiei For a Better Future.

“Centrul de asistenta Better Future”

Obiectivele centrului sunt :

v  copiii între 3 şi 16 ani oferind activităţi de:

    -  educaţie (dezvoltarea talentului si inteligentei )

    -  recreere / socializare

    - consiliere psihologica pentru dezvoltarea armonioasa a personalitaţii acestora şi dezvoltarea ataşamentului faţă de valorile specifice unei societăţi civilizate.

    - asistenta medicala

v  persoanelor varstnice oferindu-le :

    -  atmosfera prietenoasa, de familie cu cazare permanenta sau periodica

    -  ingrijire/asistenta medicala

    -  consiliere psihologica

    -  activitivati recreative

    -  intalnirea de prieteni noi, invatare, predare.

v  de a crea punți de comunicare între tineri și persoanele în vârstă, de a stimula solidaritatea între generații.

 

 

Se apropie Craciunul, bucurati-va!

            Craciunul este sarbatoarea cadourilor prin excelenta. Mici si mari, adulti si batrani, toti asteptam sa primim macar un dar si ne dorim acest lucru chiar daca nu avem prieteni sau familie. Probabil ca ne dorim aceasta mai ales atunci cand nu avem de unde sa primim un dar, cand suntem orfani sau cand suntem batrani si neajutorati si nimeni nu ne mai bate la usa de multa vreme.

           christmas Batranii si copiii sunt doua categorii sociale sensibile pentru ca sunt si importante si vulnerabile. Copiii ne asigura viitorul iar batranii ne asigura istoria, continuitatea noastra ca neam prin intelepciune si amintiri. Nimeni nu poate ramane cu inima de piatra in fata unui copil sau batran neajutorat. Tocmai de aceea se spune ca batranii sunt niste copii in varsta si ca aceste doua categorii se inteleg foarte bine atunci cand batranii “dau in mintea copiilor”, iar copiii sunt dorniti sa invete din cunostintele batranilor.

             Asociatia For a Better Future s-a gandit sa bucure inimile copiilor merituosi si cu putine posibilitati financiare prin daruri potrivite de Craciun, astfel incat aceasta sarbatoare sa ramane in sufletul lor. De asemenea, batranii singuri pot simti ca viata lor are un sens incontinuare si ca merita sa traiesti ca sa te bucuri de viata in conditii optime.

            Craciunul este o sarbatoare magica!

Haideti sa fim solidari si cu cei mai nefaforizati dintre noi, sa impartim bucurie, speranta, incredere si sa donam 10 lei pentru acesti beneficiari macar ceea ce ne prisoseste!

 

 

 

 

doneaza proiecte fundal

Doneaza

email-logofb logo Contact

  

For a Better Future @ 2013

Termeni si conditii

 

  Site realizat de TwoDesign.ro .