romanian flag1English flag

 

acasa  despre noi implica-te proiecte  copii logo despre romania stiri contact

 

 

 • 2colindatori.jpg
 • 3-vinul.jpg
 • 4.jpg
 • 5moldovita-monastery.jpg
 • 5piatra-neamt.jpg
 • 6cramariuc-florin.jpg
 • 6piatra_neamt.jpg
 • 7George-Enescu.jpg
 • 7Gradinita_.jpg
 • 8neamt-poza-zilei-42.jpg
 • 9medalie.jpg
 • 11.jpg
 • 11Maramues_16.jpg
 • sucevita-monastery2.jpg

chenarnegru

Impreuna putem ajuta  Doneaza acum  

 

Romania tara virgina a Europei

            România este una dintre cele mai mari țări din Europa și țara a multor comori ce asteapta sa fie descoperite. Acesta este probabil, ultimul loc din Europa unde puteți vedea în continuare civilizația rurală, tradițiile taranesti încă nealterate.

            Ca cei mai mult dintre vizitatorii care au descoperit pentru prima România mărturisesc, ca este un loc peste asteptarile ...

            Pe lângă multitudinea de atracții turistice, unele dintre ele unice în lume, România oferă multe oportunități de afaceri, în educație, medicină, turism, agricultură, energie verde, imobiliare și altele.

 

 

 

Romania naturala

            natural romania2România este "casa" a mai mult de o treime a izvoarele minerale și termale din Europa. În România, există multe parcuri si rezervatii naturale. Puteți vedea aici atât de multe specii protejate de Dreptul European și internațional, astfel te-ai putea simți într-o grădină botanică.

            Delta Dunării, cea mai mare rezervație naturală din Europa, este un paradis pentru pesti și păsările - 430.000 hectare (aproximativ 1,060,000 acri) de teren sălbatic. Acesta a fost recunoscut de UNESCO ca a treia zona din lume cele mai diverse biologic pentru valoarea sa remarcabilă universal.

 

 

România culturala

cultural romania2            Imaginație bogată românilor și spiritualitate intensă au fost întotdeauna exprimate prin arhitectura, muzică, meșteșuguri și tradiții.

            "Ce este acel impuls, acea forță irezistibilă, care nu va lăsa conținutul țărănului sa se odihneasca, ci-l conduce sa căute formele cel mai bine proportionate si mai armonioase, care face placere ochiului culoarea și liniea care, sunt plăcute la atingere și produc acel sentiment rar a mulțumire, echilibrul spiritului și de bucurie, care caracterizează estetic aceasta bucurie?

(Art Țărănesc din România, de către George Oprescu, 1929)

 

Romania autentica

 

autentic romania2        Peisajul rural este inima și sufletul a România, în cazul în care cultura țărănească rămâne o forță puternică și moduri medievale prevalează, așa cum se întâmplă nicăieri altundeva în Europa.

            Folclorul românesc este, probabil, cel mai variat și tradiționale în întreaga Europă după cum spun mulți experți.
Vei fi captivat de frumusetea costumelor regionale pe care le puteți vedea trece prin sate.

            Ocupații tradiționale, cum ar fi păstoritul, țesut și dulgherie sunt încă foarte mult în viață în satele sale mici atractive, în cazul în care pictura de icoane pe sticlă și ouă de colorat oferă un contrast atractiv pentru activitățile secolului 21. Puteți vedea de mult încât nu se poate experimenta cu ușurință în altă parte: caruta cu cai, de tăiere fân cu o coasă, muls o vaca, face o potcoavă de mână la forjă.

 

Romania activa

 

          active romania2  O treime din suprafața țării este acoperită de Muntii Carpati, care fac din România o destinație turistică preferată pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

            În Moldova, care se află în partea de est, puteți face o plimbare călare sau într-o trăsură trasă de cai în care acest lucru este încă un mijloc important de transport în zonă.

            La malul Mării Negre ofera destinatii ideale pentru cei care iubesc sporturile de apă. Aici puteți închiria jet-ski și scufundări însoțită de instructori cu experiență.

            Cu un teren care variază de la abrupte și provocatoare pentru a blând și plăcut, România oferă bikerii de toate competențele și nivelurile de ceva de a se bucura. Atunci când se topește zăpada și se umflă cu apă fluxuri și râuri, rafting și hidro accelerarea intra în propriile lor.

            România este o țară plină a mister, unde oamenii sunt plin de viață și primitoare. Este adevărat, nu toate, dar fiecare padure are uscaturile sale. Merită să o descoperi!

 

 

email-logofb logo Contact

  

For a Better Future @ 2013

Termeni si conditii

 

  Site realizat de TwoDesign.ro .