romanian flag1English flag

 

acasa  despre noi implica-te proiecte  copii logo despre romania stiri contact

 

 

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7'.jpg
  • 7.jpg
  • 9.jpg
  • 11.jpg

chenarnegru

Impreuna putem ajuta  Doneaza acum  

 

Cine suntem                                                                                        

            Confruntându-se cu aceste lacune Asociatia For a Better Future ( Asociatia Pentru un Viitor mai Bun ) promoveaza dezvoltarea de filantropie, a performantei in orice domeniu pornind de la dezvoltarea educationala si profesionala pana la calitatea vietii si a familiei.

AFBF sustine proiecte concrete si inovatoare pentru a satisface nevoile oamenilor care se confrunta cu provocarile generate de societatea in permanenta schimbare.

Asociatia  For a Better Future  este o organizatie caritabila, non-profit ce îsi desfasoara activitatea in conformitate cu legile statului si ale statutului propriu, activitatile asociatiei fiind sustinute prin autofinantare si prin generozitatea donatiilor.

AFBF este fondată pentru a se potrivi pentru nevoile reale ale persoanelor dezavantajate, cu scopul de a le ajuta pentru o viață mai bună. Chiar dacă activitatea noastră a început la începutul anului 2013, avem obiective ambițioase și ne străduim pentru a îmbunătăți calitatea durabilă a vieții persoanelor defavorizate.

Dorim ca ajutorul nostru sa raspunda unor necesitatii reale, iar cei pe care îi ajutam sa devina responsabili si productivi. Prin urmare calea spre responsabilitate si un viitor mai bun incepe prin educație, "izvorul" care oferă opțiuni pentru o viata mai buna.

Proiectele Asociatiei FBF se desfasoara in cadrul unor programe de o larga diversitate sociala: educatie ( copii cu nevoi speciale/dotati ce nu au acces la educatie), asistentă socială ( in special varstnicilor ce isi mai pot purta singuri de grija... ), mediu deoarece calitatea vietii reprezinta un factor determinant in evolutia personala si la promovarea traditiilor romanesti.

Împărtășirea cunoștințelor și aptitudinilor sunt valori pe care le putem oferi societătii noastre. Fiind capabili de a cere si de a da ne permite să avem încredere unul în celălalt, să construi relații, cu  scopul de a crea un viitor mai bun.

 

Doneaza

 "A pregati viitorul nu este altceva decat a intari temelia prezentului".

     Antoine Saint-Exupery

 

email-logofb logo Contact

  

For a Better Future @ 2013

Termeni si conditii

 

  Site realizat de TwoDesign.ro .